Total Pageviews

Tuesday, May 18, 2010

..You re The Man Man On The Silver Mountain..



..hidup ini umpama menunggu angka giliran di kaunter Hospital..when your numbers up..you have to go...tak sangka masa layan DVD Heaven And Hell Ahad aritu beliau dah takde..sedih aku sama seperti masa kehilangan Sudirman dulu..Ronnie James Dio..

7 comments:

benludin said...

he is a legend

dio antara band rock yg mula2 aku minat selain ozzy dan black sabbath

WanBeruas said...

..Dio banyak bagi influence pada aku..dia jugak antara rockers yang punya attitude yang baik..

10tonmind said...

legend...tiada pengganti...

deaf said...

beb

senang2 cerita2 la ko gi konsert rok lama2 dulu haha

wah...hebat woo ko dapat tengok janick gers muda2 dulu eh

deaf_angel said...

beb

senang2 cerita la pasal konsert2 ko gi dulu2

best ah ko dapat tengok Janick Gers muda2

WanBeruas said...

..Jenick Gers..masa kat KL dulu dia panjat tiang lampu sambil main Stratocaster..sound dari effect memang dasyat..Marshall Amp aku kira ada 24..tapi tak tau le semua berfungsi atau tidak..

berteromber said...

"But we'll sail on
sing a song
carry on
Cause We Rock
We Rock.."

setuju ngan ko...RJD, Glen Hughes, David Coverdale memang suara2 emas dari 70's..