Total Pageviews

Thursday, January 10, 2013

...Tiada Provokasi Politik Di Sini..


….Ada  yang bertanya mengapa mesti remove mereka dari akaun FB hanya disebabkan berlainan fahaman politik..Aku jawab…aku tak peduli parti apa yang kamu sokong…tetapi mengapa mesti kamu memaki hamun orang lain sesuka hati hanya disebabkan perbezaan ideology??? Medan FB untuk berkawan bukan sebaliknya...Dan mengapa mesti jadi tukang skodeng untuk orang lain?!?!?!??! Berapa gaji kamu dapat sebulan!?!?!?! Infact kita berbeza banyak,baik dari segi minat,pemahaman mau pun prinsip…Kamu dengan jalan kamu aku dengan jalan aku…Maybe you got something..but l ve got my own…

10 comments:

faizal abd fathi said...

betul tu,.... kadang pasal politik kita boleh bergaduh adik beradik, kawan malah suami isteri kalau berlainan ideologi....dunia sekarang

zulazahari said...

Yeah....like!!

berteromber said...

paling nyampah cerita politik berdegar-degar...tapi mengundi pun tak pernah...

Adi Herman said...

Yup betol ckp bro berteromber tu, kebanyakan yg menyebok dan huru hara pasal hal politik ni ialah org yg belum daftar SPR lagi...so memang x layak la bercakap psl politik kalau diikutkan.

Rafi said...

Betul tu bang..for me,all politicians are bullshit bak kata Max Cavalera

WanBeruas said...

...mak gua pernah cakap..aku dari parti 'Gerakan'..tak bergerak jawabnya tak makan...Maksud dia kita kena bekerja untuk survive...pedulik apa dengan politik itu sume...heheee...

WanBeruas said...
This comment has been removed by the author.
Rafi said...

Haha..betul2..

Kaboi Tanduk said...

kadang tu depa rasa hanya jalan depa saja yang benar, sedangkan semuanya hanyalah permainan.. huhu

Faithcraft said...

boring dengan politik kotor ni... tetapi kata Aristotle, - human is political animal... betul jgak kan...