Total Pageviews

Tuesday, December 21, 2010

..Chiangmai,Chiangrai & Golden Triangle..



.....First thing in the morning...









....just touch down...







































...Asyikkk...



.....Cukup halus dan teliti..murah giler...









....Perghhh!!..Tangan kiri lagikkk...






....Mr Pyaa..lukis atas TShirt....








...Amran...merantau dari Pattani hanya untuk busking! Caya...!!





...Night Market..Happening sungguh...













..Tenun sutera...
















...Ruby...





<


























.....Gajah yang lukis beb..Tak caya datang sendiri tengok..uniknya makhluk ciptaan Tuhan....





..aku ingat nak gambo bonsai nih..tapi member dah palam dulu..amik je yang abstrak ni..finally bila letak kat umah aku nampak lagi menyengat..hehehe..























....Sempadan Burma...






...Naik bot ke Laos...





...Oppss..Not my cup of tea...







.....Kasino - Di tepi Sungai Mekong....



















....Good Byee...See you again...




















































































































































































































































































































































































































4 comments:

Odd Casablancas said...

Nice vacation pak cik :)

deaf-angel said...

superb.
Gajah2 tu nye tempat tu nampak macam best giler.
And Laos and Myanmar women ngan neck rings tu.
and the tangan banyak2 tu dari bawah.
ada gambo tampal lagi beb

WanBeruas said...

Odd Casablancas - Yep!Trimas!

WanBeruas said...

Deaf - Tengok gajah tu buat kita jadi insaf bro..juga dengan beruk2 yang amat cerdik (takde gambar, bateri camera weak)..dengan kampung nelayan Laos yang ketinggalan 50 tahun...Kita dok Malaysia kira beruntung..